Elkészítés: A joghurtot édesítjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, addig kevergetjük, amíg a cukorszemcsék teljesen feloldódnak.
A zselatin felét 1/2 dl meleg vízben elkeverjük, melegítve feloldjuk, majd a joghurt feléhez adjuk. Hideg vízzel kiöblített őzgerincformába töltjük a masszát, és hűtőben dermesztjük. Amikor megdermedt, a kiviket meghámozzuk, és hosszanti irányban sorban egymás mellé rakjuk a joghurt tetejére-közepére.
A maradék joghurthoz hozzákeverjük a zselatin másik felét, és óvatosan a kivikre kanalazzuk úgy, hogy ne mozduljanak el. Teljes dermedésig hűtőbe tesszük.
Tálaláskor a formát forró vízbe mártjuk, tartalmát egy hosszúkás tálcára borítjuk, majd felszeleteljük. Tejszínhabbal és gyümölcsöntettel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.