Elkészítés: Egy tálba keverjük össze a fűszereket, a citrom levét és reszelt héját, ízlés szerint sót, őrölt borsot, a kókuszreszeléket és az olívaolajat. Ezután alaposan forgassuk bele a csirkeszárnyakat, és legalább fél órát hagyjuk állni, hogy az ízek alaposan átjárják.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, helyezzük rá a bepácolt csirkeszárnyakat, majd kanalazzuk rá a visszamaradt pácot.
Helyezzük előmelegített sütőbe, majd 25-30 perc alatt süssük szép aranybarnára (én légkeverésnél 150 fokon, 25 percig sütöttem).
Tálaláskor a kókuszkéregben sült csirkeszárnyakat barna rizzsel kínáltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.