Elkészítés: A tepsit kibéleljük sütőpapírral. A sütőt előmelegítjük. Az aszalt sárgabarackot apró darabokra vágjuk.
A lisztet a sütőporral és a keményítővel elkeverjük, egy keverőtálba szitáljuk. Hozzáadjuk a sárgabarack kivételével a többi hozzávalót, és konyhai robotgéppel (dagasztó spirállal) először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton sima tésztává dagasztjuk. Végül hozzákeverjük a sárgabarackot is.
A tésztát ceruza vastagságú hengerekké formáljuk, 6 cm-es darabokra vágjuk, és kis kifliket formázunk belőlük. A kifliket a kókuszreszelékben megforgatjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. 180 fokon, légkeverés mellett kb. 15 perc alatt megsütjük.
A megsült kifliket egy sütőrácson hagyjuk kihűlni.
A tortabevonót vízgőz fölött az olajjal felolvastjuk, és a kiflik mindkét végét a csokoládéba mártjuk, ízlés szerint kókuszreszelékbe is forgathatjuk, végül sütőrácsra téve hagyjuk a csokoládét megszilárdulni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.