Elkészítés: A tészta hozzávalóit - a tojásfehérje kivételével - összekeverjük, a kemény habbá vert tojásfehérjét beleforgatjuk, és sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.
A krémhez a sűrített tejet lassú tűznél addig főzzük, amíg karamellizálódik, langyosra hűtjük, majd belekeverjük az oldott zselatint. Elkezdjük felverni a tejszínt, majd amikor majdnem kemény, belecsurgatjuk a sűrített tejet, és ezzel keményre verjük. A végén belekeverjük a kókuszt.
A kihűlt tésztát kettévágjuk, és a krémmel megtöltjük.
A mázhoz a tejcsokit az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, és a tészta tetejére tesszük. A felolvasztott fehér csokival díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.