Elkészítés: Ha friss paradicsommal dolgozunk, akkor 1-2 percre forró vízbe dobjuk, majd lehúzzuk a héjukat, felaprítjuk. A friss gyömbért meghámozzuk, összevágjuk. A chilit kettévágjuk, kimagozzuk, és a hagymával együtt finomra vágjuk. 2 evőkanál olajon ezeket megfuttatjuk, hozzáöntjük a paradicsomot, felforraljuk.
Felöntjük a kókusztejjel és a zöldséglevessel, sóval, borssal és a curryvel ízesítjük, 30 percig főzzük.
Közben a koriandert és a zöldhagymát finomra vágjuk, összekeverjük 3 evőkanál olajjal, sózzuk, borsozzuk.
A bagettet felszeleteljük, megpirítjuk. A levest pürésítjük, átszűrjük, majd a friss korianderpesztóval és a pirítóssal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.