Elkészítés: A karajt egy keskeny pengéjű, de hosszú és éles késsel hosszában felszúrjuk. A kolbászt betöltjük a húsba. A karajon a bőrt bevagdossuk, a bevágásokba tehetünk szalonnacsíkokat. A húst befűszerezzük.
A hagymákat megtisztítjuk. A szalonnát keresztben és hosszában sűrűn bevagdossuk.
A malackarajt bőrrel felfelé tepsibe tesszük. A bőrét megkenjük hideg zsírral. Vizet öntünk alá. Mellétesszük a fokhagymagerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat.
Sütőben először lefóliázva 160-180 fokon kb. 1-1,5 órát sütjük. Majd fólia nélkül még 30-40 percet, közben többször megkenegetjük a sörbe mártott szalonnával. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.