Elkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük. Még melegen meghámozzuk, hagyjuk kihűlni.
A kolbászt felkarikázzuk. A tojásból hatot megfőzünk, megpucolunk.
2 dl tejfölbe belekeverünk 4 nyers tojást, sót, borsot és 0,5 dl olajat.
A burgonyát felkarikázzuk, és óvatosan belekeverjük a tejfölös masszába. Egy magasabb falú tepsibe rétegezzük. Alulra a burgonya felét, erre rákarikázzuk a tojást, majd következik a kolbász, végül a burgonya másik fele. A tetejét megkenjük a maradék tejföllel.
160 fokos sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.