Elkészítés: Az élesztőt kevés cukorral 1 dl tejben megfuttatom. Mikor jól feljött, hozzáadom a liszthez, és a többi hozzávalóval jól kidagasztom.(maradék tej, só, olaj, ecet, citromlé). Jó félórát kelesztem, majd 8 cipóra osztom.
A cipókat köralakúra kinyújtom, majd 8 cikkre szeletelem. A kolbászt kb. 2-3 mm vastagságúra szeletelem, majd kettévágom a szeleteket(így könnyebb vele dolgozni, mert nem nagyon nagyok a cikkek). Minden cikk szélesebb végére ráteszek fél karika kolbászt. 1 kockasajtot elosztok 8 felé, és ezt is a kolbászra teszem. Ezután a tészta két végét behajtom, hogy fedje a sajtot és a kolbászt kicsit (különben kifolyna a sajt), és feltekerem.
Étolajjal megkenem a tepsit, és erre rakom a megtöltött kifliket, megkenem tojással a tetejüket, majd reszelt sajtot hintek a tetejére. Ezután fél órát pihentetem, majd 180 fokos sütőben szép pirosra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.