Elkészítés: A karajt sózzuk, borsozzuk, majd egy kizsírozott tepsiben sorba rendezzük. Mindegyik tetejére rakunk 2-2 karika kolbászt és 1-1 hagymakarikát. Ezt 1-1 szelet szalonnával beborítjuk.
A tepsit alufóliával letakarjuk, és sütőbe rakjuk. Ha a hús megpuhult, a tetejére tegyünk 1-1 kanál zsírt vagy olajat, és még kb. 10-20 percig süssük.
Ezután a kicsit sózott tejföl és tojás keverékével leöntjük a húst. Sajtot reszelünk a tetejére, és még addig sütjük, míg a tejfölös tojás megszilárdul.
Bármilyen köret illetve zöldsaláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.