Elkészítés: A rizst kevés sóval hagyományos módon megpároljuk.
A keménytojásokat és a füstölt kolbászt
felkarikázzuk.
A vöröshagymát finom reszelőn lereszeljük, kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzákeverjük a tejfölt és
a paradicsompürét, ízlés szerint sózzuk.
Hőálló sütőtál aljára öntjük a rizs felét, majd a tejfölös mártás felét, erre helyezzük a felkarikázott kolbászt és tojást. A rizs másik felével letakarjuk, meglocsoljuk a maradék tejfölös mártással. Sütőben összemelegítjük.
Savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.