Elkészítés: A felhevített olajon a vöröshagymát üvegesre dinszteljük, beleadjuk a kolbászkarikákat, a fűszereket, és 1-2 percig pirítjuk. Rádobjuk az aprított zöldségeket, a fokhagymát, és további 2-3 percig együtt tovább pirítjuk.
Beletesszük a lencsét, felengedjük 1,5 liter vízzel, sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük, ameddig a zöldségek és a lencse megpuhulnak.
Végül belekeverjük a petrezselymet, de azzal már nem főzzük.
Rövid pihentetés után tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.