Egy tűzálló tálba lefektetünk egy palacsintát, majd felcsíkozott sült sonkát terítünk rá. Erre jön a következő palacsinta.
Ezután egy egész narancsot felszeletelünk, lehéjazunk, majd szeletenként a palacsintára tesszük. Újabb palacsinta, majd rá a felcsíkozott sült szalonna. Ezt leterítjük a következő palacsintával, és egy egész szeletelt sült almát terítünk szét rajta.
A tetejére ismét palacsinta kerül, amire egy egész paradicsomot szeletelünk, és megszórjuk bőven reszelt sajttal.
Annyi időre sütőbe tesszük, amíg a sajt szépen olvadni kezd.
Cikkeket vágunk belőle, úgy tálaljuk.
Megjegyzés
Eredetileg úgy indult ez az étel, hogy a koliban összedobtuk a maradékot. Viszont amikor elkészült, nagyon finom lett. Azóta rendszeresen sütjük a koli-palacsintát.
A receptet Császár Viktor küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.