Elkészítés: 1 tojásból tésztát gyúrunk, és épp úgy vágjuk fel, mint a levesbe való finommetéltet. Előre elkészítjük a krémet, melyhez 2 tojást 4 evőkanál porcukorral jól kikeverünk, hozzáadunk 1 evőkanál lisztet, 1 dl tejet, sűrűre főzzük, beleszórunk 1 csomag vaníliás cukrot, s ha kihűlt, egy kávéskanálnyit a friss metélt tésztában meghempergetünk, majd forró olajban hirtelen rózsaszínűre sütjük. A végén szitált vaníliás porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.