Elkészítés: Egy edényben az olajon kipattogtatom a köménymagot, hozzáadom a felaprított hagymákat. Majd üvegesre pirítás után sózom, borsozom, rászórom a lisztet. Amikor már megbarnult, leveszem a tűzről, megszórom pirospaprikával, felöntöm vízzel (kb. 8 dl), s hozzáadom az ecetet. Visszateszem a tűzhelyre, felforralom, majd belecsurgatom a felvert tojást.
Közben megpirítom a kenyeret. Tálaláskor merek a tányérba a levesből, s ráteszem a kockára vágott kenyeret.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.