Elkészítés: A kelkáposztát megmossuk, csíkokra vágjuk, a torzsáját kivághatjuk (én vékony szeletekre vágva azt is bele szoktam tenni), a krumplit meghámozzuk és kockákra vágjuk. A zöldségeket egy fazékban felöntjük annyi vízzel, hogy éppen meglássuk a zöldségek között a vizet (ha túl sokat teszünk hozzá, a végén le kell önteni belőle, különben túl híg lesz a főzelék). Sóval és köménnyel feltesszük főni.
Amikor megpuhult, merőkanállal kiszedünk 1-2 maréknyit a krumpliból, egy kevés főzőlével és a tejföllel együtt leturmixoljuk (így nem kell zsiradék és liszt a sűrítéshez). A pépet visszaöntjük a fazékba, összekeverjük, újra felforraljuk a főzeléket, és már tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.