Elkészítés: A kelkáposztát megmossuk, csíkokra vágjuk, a torzsáját kivághatjuk (én vékony szeletekre vágva azt is bele szoktam tenni), a krumplit meghámozzuk és kockákra vágjuk. A zöldségeket egy fazékban felöntjük annyi vízzel, hogy éppen meglássuk a zöldségek között a vizet (ha túl sokat teszünk hozzá, a végén le kell önteni belőle, különben túl híg lesz a főzelék). Sóval és köménnyel feltesszük főni.
Amikor megpuhult, merőkanállal kiszedünk 1-2 maréknyit a krumpliból, egy kevés főzőlével és a tejföllel együtt leturmixoljuk (így nem kell zsiradék és liszt a sűrítéshez). A pépet visszaöntjük a fazékba, összekeverjük, újra felforraljuk a főzeléket, és már tálalhatjuk is.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.