Elkészítés: A felaprított lilahagymát a zsiradékon megpuhítjuk, rátesszük a felkockázott, sózott csirkemellet, összekeverjük, és kis vizet öntünk alá a pároláshoz. Úgy is lehet, hogy előtte kicsit állni hagyjuk a már előre hagymába és fűszeres sóba forgatott húst.
Mikor már nem sok van hátra a hús puhaságához, rátesszük a feldarabolt cukkinit, valamint mehet rá még egy adag hagyma, esetleg aprított fokhagyma is. Ekkor a legjobb meghinteni az egészet kurkumával (kb. 2 csapott kávéskanál) és borssal, ízlés szerint. A kívánt puhaságúra pároljuk az összetevőket.
Közben a többi zöldséget külön felkockázzuk, és ezeket oregánóval ízesítjük. Mehet rá más is, én ennyit szoktam rátenni.
A végén összekeverjük a cukkinis húst és a zöldségeket.
Hidegen, melegen egyaránt fogyasztható, szép és finom étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.