Elkészítés: 15 dkg lágy vajat 20 dkg porcukorral, 2 csomag vaníliás cukorral habosra keverünk. Majd 1 citrom reszelt héját és a levét adjuk hozzá, és egyenként 6 db tojás sárgáját keverjük bele. Hozzáadunk 20 dkg lisztet fél csomag sütőporral, csomómentesre keverjük, majd a 6 db tojásfehérjét felverjük, és óvatosan a krémhez keverjük.
175 fokra felmelegítjük a sütőt. A tésztát egy kb. 20x30 cm-es sütőpapíros tepsibe öntjük, és felezett sárgabarackkal sűrűn kirakjuk. (A barack le fog süllyedni a tésztába, mire megsül). 35-40 perc alatt világos barnára sütjük.
A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd porcukorral megszórjuk és szeletelhetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.