Elkészítés: Egy kb. 26 cm átmérőjű kerek tortaformát kibélelünk sütőpapírral.
A tojások fehérjét habbá verjük és félretesszük.
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vizet és az olajat. A sütőporral elkevert lisztet apránként keverjük bele, végül a keményre vert fehérjét óvatosan beleforgatjuk.
Megfelezzük a tésztát, az egyik feléhez kakaóport adunk, a másikhoz fahéjat keverünk.
Rétegezés: először a világosból (fahéjas) 2 evőkanállal a tortaforma közepére kanalazunk, majd a sötétből (kakaós) szintén 2 evőkanállal a tortaforma közepére. És így tovább, mindig középre, amíg el nem fogy a tészta.
Előmelegített sütőbe toljuk, és tűpróbáig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.