Elkészítés: A csirkecombokból eltávolítjuk a csontot és a bőrt, csíkokra vágjuk. Vajat hevítünk, és ezen kevés sóval lepirítjuk.
Hozzáadjuk a nagy kockára vágott sárgadinnye felét, és pároljuk saját levében. Ha megpuhult, kivesszük a húsokat, a levét leturmixoljuk, kevés égetett cukorral és citromlével ízesítjük, tejszínnel dúsítjuk. (Ha kell, kevés lisztet keverhetünk a tejszínhez.)
A maradék kockára vágott dinnyével és a brandyvel összemelegítjük, és visszarakjuk bele a csirkéket.
Burgonyakrokettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.