Előkészítés: A szedret kiválogatjuk, óvatosan megmossuk, lecsepegtetjük. A körtét meghámozzuk, húsát kis darabokra vágjuk. A kakukkfüvet leöblítjük, szárazra rázzuk.
Elkészítés: A szedret és a körtét összekeverjük a cukorral, a citromlével, a kakukkfűvel, és letakarva 3-4 órát állni hagyjuk. Kevergetve felforraljuk, és a forrástól számítva 3 percig rotyogtatjuk. Kidobjuk a kakukkfüvet. A masszát forrón üvegekbe töltjük, lezárjuk, 5 percre fejtetőre állítjuk, és hűvös helyre tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.