Elkészítés: A tésztához a tojássárgákat kikavarjuk a cukorral és a felvert fehérjét a liszttel és a sütőporral együtt belekavarjuk. A tetejére szórjuk a meggyel, és megsütjük.
Amíg sül a tészta, a krémhez felforraljuk a tejet, és belefőzzük a pudingot. Kikavarjuk a margarint a porcukorral, és mikor a krém kihűlt, akkor kavarjuk bele a pudingba.
A tetejére való meggylevet felforraljuk, és belefőzzük a vaníliás pudingot (ebbe nem kell cukor, mert így is édes a meggylé).
Ha mindez kész és kihűlt, akkor a piskóta szélét körbevágjuk, és félretesszük a csíkokat. Megkenjük krémmel a lap tetejét, és a krémre a piskótacsíkokat kajszán rárakjuk. Ezek után rákanalazzuk a piros pudingos krémet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.