Elkészítés: A tésztát sós vízben 12 perc alatt puhára főzöm.
A bacont felkockázom, 1 kanál olajon lepirítom. Félúton hozzáadom az apróra vágott hagymát is, és addig pirítom, amíg a hagyma üveges lesz. Ezután hozzáadom a vékonyra szelt gombaszeleteket, pár percig pirítom. Ezután adom hozzá a konzerv kukoricát, a kenhető sajtot és a húsleves alaplevet is. Ízlés szerint sózom, borsozom (a bacon és a húsleves miatt én sót nem is tettem bele), és addig kevergetem, amíg a sajt elolvad.
Egy tűzálló tálban a kifőtt tésztát és a szószt összekeverem, a tetejét megszórom reszelt sajttal. 200 C-on addig sütöm, amíg a tetején a sajt aranybarna lesz. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.