Elkészítés: Az apró kockára vágott szalonnát félig kiolvasztjuk, beletesszük a feldarabolt nyúlhúst és a kis kockákra vágott paprikát. Megsózzuk, zsírjára pirítjuk. Ekkor meghintjük a liszttel, alaposan átkeverjük, és annyi vizet öntünk hozzá, hogy majdnem ellepje. Gondosan átkeverjük, hogy a liszt csomómentes legyen, majd ételízesítőt adunk hozzá. Közepes lángon, lassan pároljuk.
Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a kukoricát. Együtt készre főzzük. Tejfölös fejes salátát kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.