Az öntethez az ecetet kikeverjük sóval, borssal meg a mustárral és a mézzel, majd cseppenként beledolgozzuk az olívaolajat. A félbevágott paprikákat kicsumázzuk és csíkokra metéljük. Az újhagymát felkarikázzuk, a csemegekukoricát lecsöpögtetjük.
Az előkészített hozzávalókat nagy tálban óvatosan összekeverjük az ecetes-olajos öntettel, majd a salátát kb. 30 percig állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Közben a salátalevelekkel kibélelünk egy-egy tányért, és adagonként ráhalmozzuk a salátát. Kitűnő köret hideg és meleg sültekhez, de ropogós héjú friss fehér kenyérrel vagy pirított bagettel fogyasztva is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.