Elkészítés: A csirkemellfiléket kiklopfoljuk, de csak félujjnyi vastagságúra, mert ha vékonyak, akkor túlsülnek és kiszáradnak. Sóval, borssal fűszerezzük, bekenjük mustárral. Forró olajon mindkét oldalukat megpirítjuk, majd tepsibe tesszük.
Elkészítjük a sajtos-kukoricás
ragut. A jól lecsepegtetett kukoricát tálba tesszük, hozzáadjuk az apróra vágott lilahagymát és paprikát, az aprított bazsalikomot és a kisebb kockára darabolt sajtot. Az egészet jól összekeverjük, az előkészített hússzeletekre halmozzuk.
180 fokos sütőben pirosra sütjük.
Közben a megtisztított burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, és tejjel-vajjal összetörjük, krémesre keverjük.
A kukoricás csirkemellet a burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.