Elkészítés: A padlizsánokat pici kockákra vágom, a hagymákat felaprítom.
Teflonserpenyőben vagy wokban 1 evőkanál olajat melegítek, és megpirítom a padlizsánkockákat.. Kiszedem egy tányérra, és a második evőkanál olajon megpirítom a hagymákat. (Így kissé édeskés íze lesz.)
Ezután hozzákeverem a megpirított padlizsánkockákat, hozzáadom a cukrot, és hagyom, hogy karamellizálódjon (kb. 3 perc). Majd nyakonöntöm az almaecettel, szójaszósszal és a cherryvel. Kicsit még pirítgatom, és már kész is a különleges köret!
Párolt csirkemellel a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.