Elkészítés: Tűzálló tál aljára terítünk 4 szelet húst, gyengén sózzuk, borsozzuk, majd 1-1 szelet angolszalonnát teszünk rá.
A tisztított és karikára vágott vöröshagymával beborítjuk, majd a lehéjazott és vékonyra szeletelt kolbászt rakjuk rá. A maradék 4 hússzelettel betakarjuk.
A tejszínt összekeverjük a ketchuppal, a darált dióval, sóval, kevés cukorral, majd ráöntjük a húsra.
A tálat lefedjük, és előmelegített forró sütőben közepes lángon sütjük kb. 1 óra 20 percen át. Burgonyakrokett illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.