Elkészítés: A padlizsánokat megmosom, felkockázom, besózom. Ezután legalább fél órára állni hagyom, hogy a só elvegye a padlizsán kesernyés ízét. Fél óra elteltével leöntöm róluk a vizet, majd serpenyőben kevés olajon hirtelen átsütöm. Ezalatt egy lábasban, kevés olajon megdinsztelem a kockára vágott hagymákat, majd tetszés szerint sózom, borsozom, és kurkumával fűszerezem. A hagymához adom az elősütött padlizsánokat, és a hozzáadott paradicsomlével tovább párolom az egészet. A végén belevágom a fokhagymát is, és ezzel is párolom egy kis ideig. (Egy kicsit hígabb állagúnak kell lennie.) Amikor elkészült, lehúzom a tűzről, és botmixerrel jó alaposan összeturmixolom, majd kihűtöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.