Elkészítés: A gombának levágjuk a keményebb tönk részét, alaposan megmossuk, és vastagabb csíkokra vágjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk. A paradicsomokat leforrázzuk, lehúzzuk a héját, és a paprikákkal együtt felkockázzuk.
A hagymát kevés olajon megdinszteljük,rátesszük a paprikát és a paradicsomot, és kb.10 percig pároljuk. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a paprikával. 20-25 percig pároljuk, ha szükséges, kevés vizet önthetünk rá.
A tejfölt elkeverjük a liszttel, és behabarjuk vele a gombát. Ha felforrt, levesszük a tűzről.
Galuskával vagy főtt tésztával /szarvacska, orsó, stb./ tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.