A marhahússzeleteket mossuk meg, kb. 3 mm vastagra klopfoljuk ki, majd mindkét oldalukat sózzuk és borsozzuk meg.
Kenjük rájuk a villával összetört lazachúst, majd tekerjük fel és rögzítsük hústűvel vagy fogpiszkálóval.
A hústekercseket tegyük egy tepsibe, kenjük meg olajjal, takarjuk be, és süssük kb. 45 percig.Ha kész, szedjük ki, és kb. 10 percig hagyjuk hűlni.
A tepsiben lévő húslevet keverjük össze a liszttel, majd kb. 1 percig pirítsuk. Utána adjuk a húsléhez a csirkelevet és a bort, majd főzzük 3 percig. Aztán szűrjük le a mártást, és ezzel tálaljuk a hústekercseket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.