Elkészítés: A hagymát apróra felkockázom, zsíron félig megfonnyasztom a vékony csíkokrva vágott szalonnával együtt. Mikor félig megfonnyadt, hozzáadom a kockákra vágott paradicsomot, és fedő alatt addig fonnyasztom tovább, míg a paradicsom húsa elválig a bőrétől, pépes lesz. Ekkor leveszem a tűzről, hozzáadom a pirospaprikát és a cukrot (sokaknak ég a gyomra a paradicsomtól, ezért használok cukrot). Jól elkeverem, majd beleteszem a paprikát, és mehet vissza a tűzre. Ha szükséges, nagyon pici vizet öntök hozzá, de a friss paprika úgyis enged egy kis levet. Megsózom, és fedő alatt főzöm tovább. Mikor már úgy látom, hogy kész, hozzáadom a felkarikázott virslit, és ezzel együtt 4-5 percig főzöm még.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.