Elkészítés: 1. A zöldségeket megmossuk. A paradicsomot 2 percre forró, majd hideg vízbe dobjuk, meghámozzuk, gerezdekre vágjuk. A zöldpaprikát kicsumázzuk, felkarikázzuk. A hagymát apróra felkockázzuk.
2. A tofut kockákra vágjuk, és a felforrósított olajban átforgatva kb. 6 percig sütjük, aztán kiemeljük őket az edényből.
3. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a hagymát, elkeverjük a pirospaprikával, a paradicsommal, valamint egy kevés sóval. Beletesszük a babérlevelet, 20 perc múlva a zöldpaprikát, majd félig lefedve az egészet puhára pároljuk. Beletesszük a korábban megpirított tofukockákat. Utánasózzuk, borsozzuk, a babérlevelet eltávolítjuk, és nem túl mély tálba szedve mihamarabb tálaljuk.
4. A kukoricás rizskörethez a felforrósított vajban 1 percig pirítjuk a rizst. Felöntjük 2 bögre forró vízzel, kissé megsózzuk, mikor elkezd kissé forrni, lefedjük, és puhára pároljuk. Hozzákeverjük a kukoricát, valamint a finomra vágott petrezselymet, 1-2 percre hideg vízzel kiöblített csészékbe nyomkodjuk, és nagyobb, lapos tálra borítva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.