Elkészítés: A hozzávalókból kelt tésztát készítünk. A megkelt tésztát lisztezett nyújtódeszkára tesszük, meglisztezzük, és kb. 1 cm vastagra nyújtjuk. A kinyújtott tésztát 8-10 cm-es négyszögekre vágjuk, közepüket lekvárral megkenjük, majd összegöngyöljük. Kivajazott tepsibe egymás mellé helyezzük, a tetejüket olvasztott margarinnal megkenjük, és 30 percig kelesztjük. Közepesen forró sütőben sütjük. Ha 20-25 dkg főtt, áttört burgonyát teszünk ehhez az adaghoz, a bukta másnap is friss marad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.