Elkészítés:
1.) A tészta hozzávalóit kenyérsütő gépbe tesszük és bedagasztjuk, majd duplájára kelesztjük. (Vagy hagyományos módon dagasztjuk-kelesztjük.)
2.) A megkelt tésztát lisztezett deszkára tesszük, kinyújtjuk, és négyzetekre vágjuk. Kb. 8 x 8 cm nagyságúra.
3.) Minden négyzet közepébe egy teáskanálnyi baracklekvárt teszünk, majd a tésztát felcsavarjuk, a végeit összenyomkodjuk.
4.) A buktákat sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, olvasztott vajjal megkenjük, 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, majd barnára sütjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.