Elkészítés: Előző nap a lencsét beáztatom, a húst bepácolom só, bors, pirosparika, zúzott fokhagyma és olívaolaj keverékével, irány a hűtő.
Másnap a lencsét fűszerezem, teszek bele babérlevelet, s felteszem főni.
Egy serpenyőben olívaolajon a hús mindkét oldalán megsütöm. Kiveszem, félreteszem.
Elkészítem a gombás ragut. Ehhez hagymát dinsztelek olajon, hozzáadom a felaprított paprikát, paradicsomot és gombát. Amikor összeesett, ráteszem a hússzeleteket, locsolok rá vörösbort, s puhára párolom.
A lencséhez öntök kevés tejet, szórok rá lisztet, összeforralom, ízesítem citrommal.
Tálaláskor lencsét merek a tányérra, majd a gombás-vörösboros marhaszeletet mellé teszem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.