Elkészítés: A csirkemellet lebőrözzük, kicsontozzuk, ujjnyi csíkokra vágjuk, és feltesszük főni 1,5 liter vízben a csonttal, lestyánnal, zellerzölddel, petrezselyemmel.
Ha a hús már félig puha, beletessszük a darabolt zöldségféléket is.
A liszttel fehér rántást készítünk, és ezzel besűrítjük a levest, majd lassan belecsurgatjuk a felmelegített tejfölt. Még egyszer összeforraljuk, és apróra vágott lestyánnal meg citromlével elvégezzük az utóízesítést.
A csontot, a szétfőtt zellerzöldet, szálas lestyánt, petrezselymet természetesen kivesszük a tálalás előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.