Elkészítés: A tésztát kiolvasztjuk, majd kettéválasztjuk, és az egyik felét a kivajazott-kilisztezett tepsibe nyújtjuk. A piskótakorongokat ráhelyezzük, majd a szép vékony almaszeletek következnek. Erre szórjuk a fahéjas cukrot, a kókuszreszeléket majd a mazsolát.
A pudingot 1/2 liter tejjel és a vaníliás cukorral megfőzöm és (nem melegen!) rárakom töltelék tetejére, majd a tészta másik felét kinyújtom és ráhelyezem. A tetejét megkenem a felvert tojással, és a sütőbe helyezem.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.