Elkészítés: Az előnyújtott leveles tésztából szúrjunk ki kb. 8 cm-es köröket, majd helyezzük rá egy sütőpapírral kibélelt tepsire. Villával több helyen szurkáljuk meg a tésztát, hogy sütés közben ne púposodjon fel a közepe. Helyezzük előmelegített sütőbe, majd 10-15 perc alatt süssük szép pirosra, ropogósra (én légkeverésnél 180 fokon 10 percig sütöttem). A sütőből kivéve helyezzük rácsra, majd hűtsük ki egészen. (Ha sütés közben mégis felpúposodna a közepén a tészta, akkor az ujjunkkal kicsit nyomkodjuk le.)
A pudingport keverjük simára egy kevés tejjel, majd keverjük hozzá a kristálycukrot, a vaníliás cukrot és a rumaromát. Ezután keverjük hozzá a maradék tejet is. Kb. fél deci tejet melegítsünk meg, majd adjuk hozzá a zselatint, és addig keverjük, míg feloldódik. Ezután keverjük hozzá a pudingos tejhez. A keveréket tegyük fel a tűzre, majd állandó keverés mellett főzzük pár perc alatt sűrűre. Ezután vegyük le a tűzről, és hűtsük ki teljesen.
A habtejszínt verjük kemény habbá, majd apránként, robotgéppel keverjük hozzá a teljesen kihűlt pudinghoz.
A ribizliszemeket mossuk meg, csepegtessük le, néhány szemet villával nyomkodjunk össze, majd az egész szemekkel együtt adjuk a krémhez, és óvatosan keverjük össze.
Tálalás előtt a teljesen kihűlt tésztakorongokra kanalazzuk rá a ribizlis vaníliakrémet, és ízlés szerint díszítsük pár szem ribizlivel és mandulaforgáccsal, majd így kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.