Elkészítés: A libaaprólékot alaposan megtisztítjuk, és hideg vízben feltesszük főni. Amikor felforrt, a habját leszedjük, megsózzuk, és kis lángon 30-40 percig főzzük. A keletkezett habot eltávolítjuk.
Az összes zöldséget megtisztítjuk, 2-3 darabra vágjuk, a levesbe beletesszük. Hozzáadjuk a szemes borsot, a gyömbért és a bort. Egészen kis lángon főzzük legalább 2 órán át. Néha pótoljuk az elfövő vizet, de csak egy részét, hogy levesünk tömény legyen.
Amikor elkészült a leves, megkóstoljuk, ha kell, sózzuk, majd a tűzről levéve 5-10 percig pihentetjük. Ezután finom szűrőn óvatosan leszűrjük. A visszamaradt zöldségeket összevágjuk, majd tálalásnál a levesbe tesszük.
Közben a levestésztát a csomagoláson előírt idő alatt kifőzzük, leszűrjük. A májat megmossuk, leszárítjuk, vékony szeletekre vágjuk, sózzuk és felforrósított, bevonatos serpenyőben mindkét oldalát hirtelen megsütjük.
A sült libamájat a zöldség tetejére helyezzük és körbeöntjük a forró levessel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.