Elkészítés: A 35 dkg lisztet a 15 dkg margarinnal, 4 tojás sárgájával, fél csomag sütőporral és egy kis tejjel összegyúrjuk. A tésztát elfelezzük, felébe kakaóport gyúrunk.
Kinyújtjuk a barna lapot, tepsibe fektetjük. Lekvárral megkenjük, erre fektetjük a sárga lapot, amire jön a töltelék.
A töltelékhez 4 tojásfehérjét felverünk kemény habnak 15 dkg kristálycukorral, és beleforgatjuk a 15 dkg darált diót, ezt kenjük a tészta tetejére.
Végül leszórjuk durvára vágott dióval és kis lángon megsütjük!
A kihűlt tésztát porcukorral megszórtam, olvasztott csokival lecsurgattam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.