Elkészítés: Kevés olajon a 4 felé vágott vöröshagymát és a kolbászdarabokat pár szelet sárgarépával megfonnyasztjuk, beleteszünk 2 teáskanal pirospaprikát, 2 evőkanál lisztet, esetleg pirosaranyat is. Ezután mindent beleszórunk, amit a recept ír, persze felvágva, majd vízzel felengedjük (kb. 3l). Addig főzzük, míg puha nem lesz. Pici ízesítésnek tehetünk bele egy kis citromlevet. Ha megfőtt, lisztes-tejfölös habarassal bevégezzük a művet. Hosszúnak tűnik, pedig semmi az egesz! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.