Az áttört krumplit a liszttel és két teáskanál sóval összegyúrjuk.
A nyújtható állagú tésztánkat ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk és ugyancsak ujjnyi vastagságúra felcsíkozzuk.
A tészta csíkokat hengeresre sodorjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe hosszú csíkokba tesszük.
Kemencében, vagy sütőben 200 fokon zsömleszínűre sütjük körülbelül 10-15 perc alatt.
Miután kivettük a sütőből, még forrón 2-3 centiméteres darabokra törjük.
Meglocsoljuk a kisült, ledarált libatepertővel.
A TV Paprika Édes nagyik finom sütik című műsorából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.