Elkészítés: Egy 20×30 cm-es tepsit vajjal kikenjük.
A lisztet,a porcukrot és a sütőport összekeverjük. Felét a vajjal kikent tepsibe szórjuk. Rászórjuk a túrót is. Rászórjuk a magozott meggyet, meghintjük a fahéj és a kristálycukor keverékével. Ráhintjük a maradék cukros-lisztes keveréket.
A tojásokat a tejjel és a vaníliás cukorral gépi habverővel felverjük, és a lisztes keverékre öntjük úgy, hogy teljesen befedje. Egy kissé megrázogatjuk a tepsinket. Egy jó magas falú tepsit használjunk a sütéshez.
200 fokra melegített sütőben szép aranybarnára sütjük. Sütés közben fedjük be alufóliával, hogy meg ne égjen a teteje.
Langyosra hűlve szeleteljük, porcukorral meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.