Elkészítés: 1. A lisztet, a porcukrot a sütőport összekeverjük.
2. A a tejet, a tojást és a vaníliás cukrot felverjük.
3. Egy tepsi alját és oldalát a vaj felével kikenjük.
4. A túrót a rummal és a mazsolával (amit előzőleg vízbe áztattunk) összedolgozzuk.
5. A porcukros liszt felét beleszórjuk a tepsi aljába, rárakjuk a túrót, majd arra szórjuk a maradék lisztes keveréket. Meglocsoljuk a tejes tojással, és a maradék vajat rácsipkedjük a tetejére, majd előmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.