Elkészítés: A lisztet a sütőporral, a vajjal, a cukorral, az egész tojással, a reszelt citromhéjjal és a citrom levével alaposan gyúrd össze. A tészta kétharmad részét nyújtsd vékonyra, fektesd egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Kend meg lekvárral. A krémhez a cukrot keverd habosra a tojássárgákkal. Add hozzá a darált diót, ízesítsd vaníliás cukorral, majd a tojások fehérjéből vert habot is forgasd bele. Simítsd el egyenletesen a tésztalapon. Végül a maradék tésztából sodorj pálcikákat, készíts rácsozatot a sütemény tetejére. Előmelegített sütőben, 180 fokon 30-35 perc alatt süsd szép rózsaszínűre. Ha kihűlt, szeleteld kis hasábokra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.