Elkészítés: A zöldségeket feldaraboljuk, és a magokkal együtt kevés olajon megpároljuk. Megsózzuk, majd meghintjük a zabpehellyel és a pirospaprikával, s felöntjük egy kevés vízzel. Ha felforrt, akkor teljesen felöntjük, és beletesszük a fokhagymát is.
Ha minden megpuhult, kész is a főzelék: nem kell se rántás, se habarás, mert a zabpehely besűríti. S ha így, az elején tesszük hozzá, akkor a végére teljesen szét is fő benne, úgyhogy még csak látszani sem fog, hogy nem a szokványos eljárások egyikével készült a főzelék.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.