Elkészítés: A szalonnát apróra szelem, és pici olajon felteszem pirulni, ráteszem az apró kockákra vágott hagymát is. A krumplit meghámozom, felkockázom, és rádobom a megpirult szalonnás hagymára. Kicsit párolom, majd szórok rá kevés pirospaprikát, és felöntöm húslevessel vagy vízzel. Beledobok 1 paradicsomot és 1 kicsumázott paprikát. Hagyom készre főni, majd behabarom a liszttel elkevert tejföllel, és kevés apróra vágott friss petrezselymet szórok rá.
Gazdagítható répával, csipetkével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.