Elkészítés: A tésztát felteszem sós vízbe főni. Egy hagymát apró kockára vágok és olajon megdinsztelem, majd pirospaprikát szórok rá. Ráteszem a körülbelül 2 cm-s darabokra vágott májat, megszórom majorannával, öntök bele egy kevés vizet és fehéredésig sütöm. Óvatosan megsózom, mert majd a juhtúró is sós lesz. Összekeverem a tejfölt, a túrót, a juhtúrót (a kétféle túrót fele-fele arányban) és a kaprot egy külön tálban. (Ezekből attól függ a mennyiség, hogy mennyi tésztát és májat használunk.) Ha kész a tészta, akkor összekeverjük ezzel a túrós keverékkel. Ha nem érezzük elég sósnak, akkor megsózzuk. Fogunk egy kis tepsit, beletesszük a tészta felét, rá a májat és arra a tészta másik felét. Sütőben nagyjából 30 percet sütjük 220 fokon. A végén akár sajtot is reszelhetünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.