Elkészítés: Egy tűzálló edénybe margarint szeletelünk. A kiklopfolt csirkemellet sózzuk, borsozzuk, majoránnával fűszerezzük, azután lisztbe, majd felvert tojásba forgatjuk,atűzálló edénybe tesszük.
Az így előkészített húsra reszelt sajtot szórunk, majd az előzőleg fokhagymás tejbe áztatott csirkemájjal beterítjük. Majoránnával megszórjuk, a felkarikázott hagymát ráhelyezzük, majd a tetejét megkenjük tejföllel. A tejfölre ismét sajtot szórunk, arra pedig az apróra vágott zöldpaprikát és bacont helyezzük.
Kevés vizet öntünk alá, és kevés ideig lefedve, majd pedig a tetejét szabadon hagyva, sütőben megsütjük.
Franciasalátával és sült burgonyával tálalva nagyon finom ízhatást érhetünk el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.