Elkészítés: 1. A főtt zellert az almával együtt gyufaszálnyi csíkokra metéljük, majd a szobahőmérsékleten fölengedett és lecsöpögtetett rákhúst, a durvára vágott diót hozzáadjuk.
2. A konyakot, a citromlevet és a tejszínt a majonézbe keverjük, a Cayenne borssal fűszerezzük, majd az előkészített hozzávalókat beleforgatjuk.
3. Tálaláskor a salátát metéltre vágjuk, tálra vagy kelyhekbe szórjuk, és a ráksalátát ráhalmozzuk.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.